NEW ARRIVALS


STYLISH MOTORCYCLE HELMET

Streamline design, high-quality & lightweight full face helmet

LATEST PRODUCTS ON SALE!

Tæppefliser til erhverv

Åbne fælleslokaler, mødelokaler og andre kontormiljøer har brug for god akustik og et godt indeklima. Derfor er tæppefliser det foretrukne valg, som sikrer de bedste vilkår for jer. Vi hjælper jer med at finde den rette stil og hvilke mønstre der passer til netop jeres virksomhed. Vi tilbyder at finde den bedste gulvløsning til jeres behov og vi hjælper jer med at finde den rette farve og stilart, så i kan nyde godt af et innovativt og moderne udseende. De kreative muligheder er uendelige, hvor kun fantasien sætter grænser. Derudover er tæppefliser meget slidstærke og praktiske, som er yderst nødvendigt på arbejdspladsen med meget trafik. Desuden har de den fordel, at hvis I uheldigvis ødelægger gulvet, så er det faktisk meget simpelt kun at udskifte enkelte fliser. Nemt og praktisk.

 

Vi tilbyder tæppefliser til en fornuftig pris

Vi har mange forskellige typer i mange farver, strukturer og forskellige prisklasser. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 

Installationsgulve

Også kaldt kabelføringsgulve, dobbeltgulve og EDB-gulve. Installationsgulve er gulvplader lavet af galvaniseret stål, som kan monteres på faste eller justerbare ben, så det er muligt at hæve gulvhøjden og dermed skabe et hulrum til kabelføring under gulvpladerne. Installationsgulve giver fleksibilitet på det moderne kontor, så det er nemt at få adgang til nye installationer eller reparationer uden for mange omkostninger. Tæppefliser er den mest brugte gulvbelægning til installationsgulve, netop fordi tæppefliser også er en fleksibel gulvtype, som kan afmonteres og genbruges uden problemer. Det gør det derfor let at komme ned til installationerne under gulvpladerne.