OUR VISION


Design is in everything we make, but it's also between those things.

Gulvvask og gulvpleje

Pletter på gulvet skal fjernes med det samme, men det er desværre ikke altid at de opdages i tide. Oftest kan pletter fjernes med et neutralt rengøringsmiddel og lunkent vand, hvor andre gange skal andre midler tages i brug. Anvendelse af opløsningsmidler såsom fortyndere og acetone kan beskadige gulvet og frarådes. Ved brug af skuresvampe og slibepapir kan det risikeres at ridse overfladen. Skidt, snavs og småsten kan oftest klares med tørre rengøringsmetoder som tørmoppe eller støvsugning. Ved gulvvask er det meget vigtigt med en hårdt opvredet klud, så der ikke efterlades vandpytter på gulvet. Undgå at bruge for meget vand. Det er vigtigt med den rigtige gulvpleje, som nærer og beskytter overfladen. Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du ønsker tilbud, vejledning eller har spørgsmål til gulvpleje.

 

Vedligeholdelse af trægulve

Trægulve kan holde sig smukke i mange år frem, hvis du plejer, vasker og vedligeholder det korrekt. Det kan blive nødvendigt med mild finslibning af overfladen på trægulvet for at fjerne skidt og snavs. Herefter kræver det en overfladebehandling, så trægulvet igen er beskyttet og kan holde sig smuk i flere år frem. Vi vejleder og rådgiver til dig den rigtige løsning med trægulvet.

 

Tæpperens

Vi tilbyder professionel tæpperens af gulvtæpper. Rensning af gulvtæpper kan være omstændigt og kræver oftest en fagmand. Få et gratis og uforpligtende tilbud på tæpperensning.

 

Reparationer

Er der sket en skade i gulvet på grund af fugt, tabte genstande eller andet? De fleste gulvbelægninger kan holde i rigtig mange år, men det sker desværre, at der kommer slitage fra daglig brug eller andre skader på gulvet. Ridser og mærker kan muligvis afhjælpes ved brug af bestemte produkter. Udskiftning af enkelte planker eller dele af en gulvbelægning kan også være en nødvendighed for et flot resultat igen. Lad os hjælpe dig med den rette rådgivning.

SUBHEADING TEXT


We make it simple, but significant.


Hello world

OUR TEAM


People like people. Introduce your team here.