VINYLGULVE

Vinylgulve i sildeben

De praktiske og rengøringsvenlige egenskaber kombineret med en høj slidstyrke, giver tryghed i hjemmet og mindre frygt for ridser. Vinylgulve er et vandfast materiale, som forhindrer gulvet i at tage skade af vand og er samtidig modstandsdygtig overfor pletter og mærker. Sildeben er det klassiske og stilfulde look, som giver sjæl og personlighed til hele indretningen. Vi hjælper dig gerne med at finde dit unikke og innovative design. 

Vinylgulve med kliksystem

Kliksystemet er med til at give stabilitet til gulvet og er et populært valg til gør-det-selv-manden, netop fordi det nemt at installere selv som ufaglært. Lad dog altid en fagmand tjekke undergulvet for dig. Få overblik over undergulvet, inden du vælger gulvbelægning. Et dårligt undergulv kan give knirkende gulve og flere omkostninger på længere sigt.

Vinylgulve med korkbagside

Et slidstærkt vinylgulv med gode miljøegenskaber uden at give afkald på kvaliteten. Kork er et yderst bæredygtigt materiale, der er vedvarende og genanvendeligt, som også er med til at skabe en god akustik og et godt indeklima i hjemmet. Korkbagsiden er med til at give en lækker gangkomfort og har en støjdæmpende effekt. Lad os realisere dit drømmegulv til dit drømmehus.

Vinylgulve med kliksystem

Vinylplanker- og vinylfliser til private- og erhverv

Fuldlimede vinylgulve anvendes ofte i butikker, sygehuse, institutioner, restauranter og boligen, eftersom det er slidstærkt, nemt at vedligeholde og yderst modstandsdygtigt overfor skrammer, pletter og ridser. I rigtig mange typehuse er denne gulvtype også efterspurgt, netop fordi det har så mange fantastiske egenskaber og samtidig giver et varmt og naturtro udtryk, som tilfører personlighed og autenticitet til dit hjem. Gulvet giver blødhed og dejlig gangkomfort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi imødekommer netop dig og dine behov.

KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE

Vinylplanker, vinylfliser, vinylstave, vinylklik og LVT er en fællesbetegnelse for en bestemt type vinylgulve med slidstærke egenskaber, som er med til at sikre fremragende holdbarhed og lang levetid. Vinylgulve er et rigtig godt alternativ til laminat- eller trægulve. De naturlige og autentiske detaljer med træstruktur eller betonlook giver ethvert rum et moderne og unikt design.


Vinylgulve - fordele uden et kliksystem

Udskiftning af vinylplanker- eller fliser er enkelt og simpelt uden et kliksystem som låser vinylgulvet.