JC Gulve

Om os

Om JC Gulventreprise

JC Gulventreprise er en gulventreprenørvirksomhed i Syddanmark, hvor de fleste arbejdsopgaver består i udførelse af gulvbelægninger, gulvkonstruktioner og undergulve hos både private og virksomheder. Samtidig udfører vi også vedligeholdelsesopgaver, forsikringsskader og generelt alle typer gulvopgaver. Vi vejleder og rådgiver dig altid til den bedste gulvløsning, som imødekommer netop dig og dine behov. Vi gennemgår meget detaljeret alle vores opgaver, således ingen af parterne får ubehagelige overraskelser. Kvalitet, service og faglig stolthed er nøgleordene for virksomheden.

HELT RUNDT PÅ GULVET

Meget grundig og omhyggelig gulvarbejde ned til den mindste detalje. Professionelt gulvarbejde og et godt håndværk er nøgleordene, når kunderne får nyt gulv monteret af vores faglærte gulvlæggere med mange års erfaring. Veludført gulvarbejde giver tilfredse og tilbagevendende kunder.

Vi løser mange spændende opgaver for vores privat- og erhvervskunder

Opgavernes omfang kan variere fra små reparationsopgaver til stort nybyggeri. Om du er til sildebensparketgulv eller et epoxygulv i din garage, så hjælper vi dig med den rette rådgivning. For os er det nemlig vigtigt, at vi finder en gulvbelægning som passer til netop dit behov.

EN AFTALE ER EN AFTALE!

Hos JC Gulventreprise kan du altid finde råd og vejledning. Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du ønsker tilbud, vejledning eller har et spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via ovenstående oplysninger, eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Jesper Vera Christensen