Om JC Gulventreprise


JC Gulventreprise er en gulventreprenørvirksomhed i Syddanmark, hvor de fleste arbejdsopgaver består i udførelse af gulvbelægninger, gulvkonstruktioner og undergulve hos både private og virksomheder. Samtidig udfører vi også vedligeholdelsesopgaver, forsikringsskader og generelt alle typer gulvopgaver.


Vi vejleder og rådgiver dig altid til den bedste gulvløsning, som imødekommer netop dig og dine behov. Vi gennemgår meget detaljeret alle vores opgaver, således ingen af parterne får ubehagelige overraskelser. Kvalitet, service og faglig stolthed er nøgleordene for virksomheden.

Vi løser mange spændende opgaver for vores privat- og erhvervskunder.

Opgavernes omfang kan variere fra små reparationsopgaver til stort nybyggeri. Om du er til sildebensparketgulv eller et epoxygulv i din garage, så hjælper vi dig med den rette rådgivning. For os er det nemlig vigtigt, at vi finder en gulvbelægning som passer til netop dit behov.

EN AFTALE ER EN AFTALE!

Hos JC Gulventreprise kan du altid finde råd og vejledning. Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du ønsker tilbud, vejledning eller har et spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via ovenstående oplysninger, eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Stort udvalg af forskellige gulvbelægninger

Konkurrencedygtige priser

Højt fagligt niveau og ansvarlighed

Certificerede gulvlæggere

Gratis vejledning og rådgivning

Gratis opmåling

Overholdelse af aftaler og tidsfrister

BESTIL GULVBUSSEN ALLEREDE I DAG - HELT GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Må vi kigge forbi dig med et spændende udvalg af gulve og produkter, samt hjælpe dig med at finde det gulv der passer bedst til dine behov og omgivelser? Vi vejleder og rådgiver altid, så du kender til fordele og ulemper ved de forskellige gulvtyper. Sammen kan vi finde den rette gulvløsning til dine behov, som kan holde mange år frem. Vi tilbyder et bredt udvalg af korkgulve, vinylgulve, trægulve, laminatgulve, linoleumsgulve, tæpper og meget, meget mere.

 

 

VI TILBYDER GRATIS VEJLEDNING OG RÅDGIVNING

Få et inspirerende hjemmebesøg af vores dygtige gulvmand, som giver dig den rette rådgivning. Vi hjælper dig med at finde det rette gulv, som passer til netop dine behov.

 

 

ET NYT GULV ER EN PERSONLIG OG VELOVERVEJET BESLUTNING

Gulvet i boligen giver personlighed og autenticitet til indretningen. Har du behov for bedre akustik i rummet? Bedre komfort og et blødere gulv at gå på? Skal rengøring og vedligehold være hurtigt, nemt og praktisk? Er du til det rå og rustikke? Vi ønsker at skabe den perfekte løsning til dit nye gulv i samarbejde med dig, som får netop dine drømme til at gå i opfyldelse.
Gulv er ikke "bare et gulv" - gulvet har stor betydning for hele huset.

 

HELT RUNDT PÅ GULVET!

Meget grundig og omhyggeligt gulvarbejde ned til den mindste detalje. Professionelt gulvarbejde og et godt håndværk er nøgleordene, når kunderne får nyt gulv monteret af vores faglærte gulvlæggere med mange års erfaring. Veludført gulvarbejde giver tilfredse og tilbagevendende kunder.

 

MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

For os er fremtiden vigtig. Vi bruger flere leverandører med miljømærkninger og certificeringer, som gør brug af genanvendelige materialer, hvilket belaster miljøet mindst muligt. Gulve med gode miljøegenskaber uden at give afkald på kvalitet. Få en gennemtænkt og miljørigtig gulvløsning.

 

FORNUFTIGE PRISER

Det er uklogt at betale for meget, men det er værre at betale for lidt. Det er ikke altid en fordel at vælge det billigste, da det kan give flere omkostninger på længere sigt. Vi kan hjælpe dig til den rigtige gulvbelægning, til den rigtige pris.

 

RENOVERING, NYBYGGERI SAMT TIL- OG OMBYGNING

Skal huset renoveres, men du er i tvivl om krav til fx undergulvet eller har spørgsmål til, hvilke krav der stilles til bestemte gulvbelægninger? Det er yderst nødvendigt, at dit undergulv eller betonlag har den rigtige styrke og planhed for at opnå et tilfredsstillende færdigt resultat. Få den rigtige hjælp og rådgivning hos en kompetent fagmand.

 

Om os

Et godt team med engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere!

Vi løser mange spændende opgaver for vores privat- og erhvervskunder

Vi beskæftiger os med alt indenfor gulvbelægning – lige fra tæpper til epoxy.

Opgavernes omfang kan variere fra små reparationsopgaver til store om-, til- og nybygninger.

For os er det vigtigt, at vi finder en gulvbelægning som passer til netop dit behov.

Vi hjælper med vedligeholdelse af de eksisterende gulve og udfører også de nødvendige reparationer.

 

REPARATIONER

Er der sket en skade i gulvet på grund af fugt, tabte genstande eller andet? De fleste gulvbelægninger kan holde i rigtig mange år, men det sker desværre, at der kommer slitage fra daglig brug eller andre skader på gulvet. Ridser og mærker kan muligvis afhjælpes ved brug af bestemte produkter. Udskiftning af enkelte planker eller dele af en gulvbelægning kan også være en nødvendighed for et flot resultat igen. Lad os hjælpe dig med den rette rådgivning.

 

Reparationer

Er der sket en skade i gulvet på grund af fugt, tabte genstande eller andet? De fleste gulvbelægninger kan holde i rigtig mange år, men det sker desværre, at der kommer slitage fra daglig brug eller andre skader på gulvet. Ridser og mærker kan muligvis afhjælpes ved brug af bestemte produkter. Udskiftning af enkelte planker eller dele af en gulvbelægning kan også være en nødvendighed for et flot resultat igen. Lad os hjælpe dig med den rette rådgivning.

 

Vedligeholdelse af gulve

Pletter skal fjernes så hurtigt som muligt, men det er ikke altid at de opdages i tide. Tit og oftest kan snavs og pletter fjernes med et neutralt rengøringsmiddel og lunkent vand. Andre gange skal mere skrappe midler tages i brug (BEMÆRK: Anvendelse af stærke opløsningsmidler såsom fortyndere og acetone kan beskadige gulvet og frarådes derfor. Ved brug af skuresvampe og slibemateriale kan det risikeres at ridse overfladen). Det er altid en god idé, at få stoppet det meste skidt, snavs og vand ved døren, så det ikke kommer ind i resten af huset.

Det er især skidt og sand som giver ridser i gulvet. En måtteløsning er med til at mindske skidt og snavs i resten af huset. Indgangsmåtter er en god løsning for at mindske ridser. Vi hjælper med vedligeholdelse af de eksisterende gulve

 

Tæpperensning

Vi tilbyder professionel tæpperens af gulvtæpper. Rensning af gulvtæpper kan være omstændigt og kræver oftest en fagmand. Få et gratis og uforpligtende tilbud på tæpperensning.

 

Vedligeholdelse af trægulve

Trægulve kan holde sig smukke i mange år frem, hvis du plejer, vasker og vedligeholder det korrekt.

Det kan blive nødvendigt med mild finslibning af overfladen på trægulvet for at fjerne skidt og snavs. Herefter kræver det en overfladebehandling, så trægulvet igen er beskyttet og kan holde sig smuk i flere år frem. Vi vejleder og rådgiver til dig den rigtige løsning med trægulvet.

 

Korrekt rengøring af gulvene

Skidt, snavs og småsten kan oftest klares med tørre rengøringsmetoder som tørmoppe eller støvsugning, som er en del af den daglige rengøring. Hårdt opvredet klud bruges ved gulvvask, hvor det er yderst vigtigt, at der ikke efterlades vandpytter på gulvet. Undgå at bruge for meget vand.

 

PROFESSIONELLE ERHVERVSGULVE

Har I fokus på akustikken i åbne kontorlandskaber og mødelokaler? Eller på praktiske og modstandsdygtige erhvervsgulve til kantinen, receptionsområder og gangarealer? Vi finder den bedste og mest rigtige løsning til netop jeres behov. I fælleslokaler og kontormiljøer er gulvet med til at skabe en god akustik og et godt indeklima, så flere mennesker kan sidde på telefonen i samme lokale uden at føle sig generet af andre.

Vi hjælper jer til den rette farve og stilart, også til de områder med meget trafik, hvor behovet for et slidstærkt og modstandsdygtigt gulv er nødvendigt. Har I brug for rådgivning og vejledning til beskyttelse mod statisk elektricitet eller andre specialopgaver, så kan I altid kontakte os.

 

DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER OG GULVENTREPRENØR

Vi medvirker gerne i projekteringsfasen og gør idé til virkelighed efter ønsker fra bygherre og arkitekt. Et godt samarbejde tilbydes, hvor vi sammen kan finde den rigtige gulvløsning.

Vi giver afklaring og rådgivning på specialopgaver og tekniske installationer. Drift- og vedligehold, krav til gulvene, konstruktioner, renoveringsopgaver og meget mere. Vi er med hele vejen.

 

STØBTE UNDERGULVE OG PLADEGULVE

Undergulv består af beton, gulvspånplader eller gipsplader. Der stilles høje krav til undergulvets bæreevne, stabilitet og planhed. Få overblik over undergulvet, inden du vælger gulvbelægning.

Et dårligt undergulv kan give knirkende gulve og flere omkostninger på længere sigt.

 

INDEKLIMA OG AKUSTIK

Gulvet har en stor betydning

 

Om os

JC Gulventreprise er en gulventreprenørvirksomhed i Syddanmark, hvor de fleste arbejdsopgaver består i udførelse af gulvbelægninger, gulvkonstruktioner og undergulve hos både private og virksomheder. Samtidig udfører vi også vedligeholdelsesopgaver, forsikringsskader og generelt alle typer gulvopgaver. Vi vejleder og rådgiver dig altid til den bedste gulvløsning, som imødekommer netop dig og dine behov. Vi gennemgår meget detaljeret alle vores opgaver, således ingen af parterne får ubehagelige overraskelser. Kvalitet, service og faglig stolthed er nøgleordene for virksomheden.

 

Den optimale måtteløsning mindsker fugt, skidt og snavs i resten af bygningen

Vi har et stort udvalg af forskellige smudsmåtter og måttefliser af tekstil og kokos i mange forskellige farver, så du selv kan sammensætte dit udtryk i entréen. Giv dine gæster en behagelig velkomst med den rette måtteløsning.

 

Professionelle måttesystemer

Indgangsmåtter er praktiske og en nødvendighed til netop dig og din virksomhed.

Rengøringsomkostninger nedsættes gevaldigt, netop fordi en måtteløsning fanger og samler skidtet, inden det havner i resten af bygningen.

Få en flot og præsentabel entré.

 

Et nyt gulv er en personlig og velovervejet beslutning

Gulvet i boligen giver personlighed og autenticitet til indretningen. Har du behov for bedre akustik i rummet? Bedre komfort og et blødere gulv at gå på? Skal rengøring og vedligehold være hurtigt og nemt? Er du til det rå og rustikke? Vi ønsker at skabe den perfekte løsning til dit nye gulv i samarbejde med dig, som får netop dine drømme til at gå i opfyldelse. Gulv er ikke "bare et gulv" - gulvet har stor betydning for hele huset.

 

Renovering, nybyggeri samt til- og ombygning

Skal huset renoveres, men du er i tvivl om krav til fx undergulvet eller har spørgsmål til, hvilke krav der stilles til bestemte gulvbelægninger? Det er yderst nødvendigt, at dit undergulv har den rigtige styrke og planhed for at opnå et tilfredsstillende færdigt resultat.

 

Få overblik over undergulvet, inden du vælger gulvbelægning

Et dårligt undergulv kan give knirkende gulve og flere omkostninger på længere sigt. Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med professionelle gulvløsninger, uanset om du ønsker tilbud, vejledning eller har et spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

 

Contact

Interested in working together?

Call us: +4529904023
Email us: jc@jcgulve.dk