JC Gulve

Vinyl i vådrum

Vådrumsvinyl til badeværelser

Vi har et stort udvalg af vådrumsvinyler i alverdens farver og mønstre. Vinyl er et populært valg til både gulve og vægge i badeværelset. I vådrum er det vigtigt med vandtæthed, slidstyrke og modstandsdygtighed, som også er nemt at vedligeholde. Det skal være behageligt at gå på med bare fødder og det skal være rart at opholde sig på badeværelset. Der findes mange forskellige farver og design, som skaber et flot og moderne udtryk. Er du i tvivl, om dit badeværelse kan få vinyl i vådrum? Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning.

Skridsikker vinyl i vådrum til erhverv og industrikøkken

Det er vigtigt, at gulvet opfylder særlige kvalitetskrav i fx et storkøkken, hvor slidstyrke og skridsikkerhed er yderst nødvendigt. Det er yderst vigtigt, at det udføres korrekt af en fagmand med certifikat, så du også undgår problemer med forsikringen i tilfælde af vandskade. Vådrumsvinyl er vinyl til vådrum, men bliver også kaldt homogenvinyl. Vinyl til vådrum er homogene vinylgulve særligt velegnet til brug i vådrum. Vinyl til vådrum kan også bruges på vægge. Vinylgulvet bliver også brugt på fx sygehuse og skoler, hvor der kræves høj slidstyrke og hygiejniske egenskaber.

Vinyl i vådrum skal udføres af en fagmand med det rigtige certifikat

I vådrum må der kun bruges GVK-godkendte vådrumsvinyler og udføres af certificerede fagfolk. ’GVK-godkendt’ betyder, at vådrumsvinylen skal opfylde meget høje krav til vandtæthed. Der er høje krav og regler for etablering af vådrum og er derfor ikke en “gør-det-selv”-opgave. Når du skal have udført en vådrumsopgave med vådrumsvinyl, er det altid en faglært gulvmand du skal kontakte. Undgå bøvl med forsikringen i tilfælde af vandskade. En vandskade i et vådrum der ikke er udført efter reglerne, kan nemlig ikke dækkes af forsikringen – og en vandskade kan derfor blive en meget stor omkostning.

Få et uforpligtende tilbud