JC Gulve

Undergulve

Opretning af ujævne og skæve undergulve med fx selvnivellerende gulvspartelmasse

Støbte undergulve efterlader altid et slamlag, som skal slibes af med en professionel slibemaskine. Herefter bliver undergulvet kontrolleret, om det overholder alle krav. Tit og oftest er det nødvendigt med et afretningslag med selvnivellerende gulvspartelmasse for at opnå den rigtige planhed. Få den rigtige hjælp og rådgivning af en kompetent fagmand.

Dårligt undergulv

Et dårligt undergulv kan give knirkende gulve og flere omkostninger på længere sigt. Større revner kan gøre undergulvet uegnet. Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du ønsker tilbud, vejledning eller har et spørgsmål.

Hvad er et undergulv?

Undergulvet betegnes som den beton eller spånpladegulv som ligger under selve gulvbelægningen.

Krav til undergulvet

Når du skal installere et nyt gulv, er det meget vigtigt at undergulvet har den rette styrke og planhed samt forventet lang levetid. Der stilles krav til et undergulv, at det skal have lydtekniske egenskaber samt være varmeisolerende. Ydermere skal undergulvet kunne modstå fugt. Få den rette rådgivning.

Få overblik over undergulvet, inden du vælger gulvbelægning

Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du ønsker tilbud, vejledning eller har et spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Få et nyt gulv installeret på et eksisterende trægulv som fx et gammelt fyrretræsgulv

Det er faktisk muligt, at du kan få et helt nyt gulv installeret ovenpå dit gamle trægulv, ved hjælp af smarte undergulvsplader. Det er et undergulvssystem der udjævner gulvet uden brug af selvnivellerende spartelmasse. Samtidig har du mulighed for at bevare dit gamle gulv, så du kan få dit gamle gulv tilbage, hvis du får behov for det. Når først undergulvsplader er installeret, så kan fx dit nye linoleumsgulv eller laminatgulv faktisk monteres med det samme.

Kolde fødder? Frygt ej

Isoleringsplader til de fleste gulvtyper. 100% naturprodukt. Markedets nok bedste underlagsplader giver en rigtig god isolering og udligner samtidig ujævnheder op til 3 mm i eksisterende gulve. Ikke nok med at det er en god isolering med hensyn til varme, så reducerer det også akustisk støj og trinlyd.

Få et uforpligtende tilbud