JC Gulve

Trægulve

Trægulve

Planker med naturlige detaljer giver en elegant og beroligende følelse, som passer godt ind til netop dit hjem. Trægulve er et smukt og levende materiale, som har sine egne unikke detaljer. Teksturen og træets årer er et helt unikt udtryk i hjemmet og giver en naturlig komfort under fødderne. Alle træsorter har deres eget særpræg, styrke og unikke egenskaber, som passer til netop dig og din familie. Trægulve er godt for indeklimaet og kan med passende pleje holde i rigtig mange år. Mange kunder efterspørger skønheden i det smukke og robuste trægulv, som udstråler en rå og naturlig charme. Uanset hvilket træsort eller gulvtype du søger til dit hjem, stræber vi os på at finde den bedste gulvløsning til dig.

Massivt sildebensparket

Sildebensparket er det stilfulde indspark til det moderne hjem, som giver et fantastisk og unikt syn, hvor hele boligen får indbydende effekt og en dejlig atmosfære i ethvert rum. Den naturlige charme og skønhed af det smukke massive sildebensparket udstråler et elegant og stilrent udtryk i hjemmet. Et smukt sildebensmønster tilfører et moderne og eksklusivt look i hele indretningen og med sine mange gode egenskaber, bidrager det samtidig til bæredygtighed og et fantastisk indeklima. Den enestående komfort under fødderne er med til at skabe en glæde for både dig og dine gæster. Trægulve har en overlegen slidstyrke og holdbarhed, som også er praktisk og rengøringsvenligt.

Højkantsparket

Højkantsparket er en naturlig og utrolig robust gulvløsning. De naturlige og autentiske detaljer i træstrukturen giver ethvert rum et unikt eksklusivt design. Højkantsparket er en elegant gulvløsning, som samtidigt er særdeles velegnet til bygninger og lokaler med meget trafik.

Vinylgulve med kliksystem - et godt alternativ til trægulve

Kliksystemet er med til at give stabilitet til gulvet og er et populært valg til gør-det-selv-manden, netop fordi det nemt at installere selv som ufaglært. Lad dog altid en fagmand tjekke undergulvet for dig. Få overblik over undergulvet, inden du vælger gulvbelægning. Et dårligt undergulv kan give knirkende gulve og flere omkostninger på længere sigt.

Få et uforpligtende tilbud