JC Gulve

Linoleum

Linoleum

Et naturligt gulv, som især monteres på institutioner, sygehuse og mange andre steder, hvor der er behov for en ekstrem slidstyrke. Linoleumsgulve er efterspurgt, netop fordi det har så mange fantastiske egenskaber og samtidig giver et varmt udtryk til omgivelserne. Desuden findes det i rigtig mange forskellige farver, strukturer og stilarter. Et yderst praktisk og modstandsdygtigt erhvervsgulv til områder med meget trafik og bevægelse. Desuden findes der også kollektioner af linoleum med integreret lydreducerende underlag på bagsiden af fx kork eller skum. Linoleum har meget gode miljøegenskaber uden at give afkald på kvaliteten. Få en gennemtænkt og miljørigtig gulvløsning.

Linoleum med korkbagside

Linoleumsgulve med lydabsorberende bagside af kork er godt for både dig og miljøet, da det er fremstillet af vedvarende og nedbrydelige råvarer. Meget af gulvet er lavet af genbrugsmateriale og er dermed yderst miljøvenlige. Linolie, træmel, kalksten, harpiks og farvepigmenter er med til at gøre dette linoleumsgulv helt unikt. Du kan selv skabe din egen stil med mange forskellige farver og nuancer. Om du vil have det beroligende gulv med enkelte farver eller om du vil kombinere flere forskellige stærke farver. Valget er dit i dit hjem.

Naturligvis bæredygtighed

Linoleumsgulve er forbundet med bæredygtighed, holdbarhed og høj kvalitet. Derudover er det fremstillet af naturlige råvarer, blandt andet linolie, harpiks, kalk og kork. Og det skal lige tilføjes, at det meste af et linoleumsgulv er genanvendte materialer. Det er en gulvbelægning med høj slidstyrke og en lang levetid. Vi bruger flere leverandører med miljømærkninger og certificeringer, som gør brug af genanvendelige materialer, hvilket belaster miljøet mindst muligt. For os er fremtiden vigtig.

Få et uforpligtende tilbud