JC Gulve

Laminatgulve

Laminatgulve

Laminatgulve er velegnet til hele familien. Denne gulvtype har et stærkt slidlag og er nemt at vedligeholde. Livstidsgaranti eller mange års slidgaranti er med til at sikre, at børnefamilier og hundeejere ikke skal bekymre sig om hverdagens udfordringer, da gulvet er modstandsdygtigt overfor skrammer, pletter og ridser. Et laminatgulv virker levende og naturligt, som med sin struktur og knaster er med til at give et varmt og autentisk udtryk i dit hjem. Akustikken i rummet kan forbedres betydeligt med et underlag og kan samtidig bidrage til en bedre komfort, så gulvet er rart at gå på.

Prisvenlige laminatgulve

Laminatgulve er et af de mest solgte gulvtype, netop på grund af prisen og er nemlig et spændende og billigere alternativ til vinylgulve- eller trægulve. Ønsker du rådgivning eller vejledning, så kommer vi gerne på hjemmebesøg hos dig med flotte gulvprøver – helt gratis og uforpligtende. Vi hjælper dig med den rette gulvløsning til netop dig.

Trægulve er et godt alternativ til laminatgulve

Planker med naturlige detaljer giver en elegant og beroligende følelse, som passer godt ind til netop dit hjem. Alle træsorter har deres eget særpræg, styrke og unikke egenskaber, som passer til netop dig og din familie. Uanset hvilket træsort eller gulvtype du søger til dit hjem, stræber vi os på at finde den bedste gulvløsning til dig. Vi rådgiver dig til den rigtige løsning til efter behov. Vi har et flot og bredt udvalg af trægulve i forskellige træsorter, gulvtyper, farver og teksturer.

Undgå knirkende gulve

Laminatgulve er et svømmende gulv, hvilket betyder at det bliver installeret på eksisterende betongulv eller spånpladegulv. Det er altid vigtigt, at undergulvet har stabilitet og planhed. Få overblik over undergulvet, inden du installerer dit nye gulv. Et dårligt undergulv kan give ekstra omkostninger på længere sigt. Et dårligt undergulv kan give knirkende gulve og flere omkostninger på længere sigt. Større revner kan gøre undergulvet uegnet. Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du ønsker tilbud, vejledning eller har et spørgsmål.

Få et uforpligtende tilbud