JC Gulve

Korkgulve

Korkgulve

Korkgulve er med gode miljøegenskaber uden at give afkald på kvaliteten. Kork er et yderst bæredygtigt materiale, der er vedvarende og genanvendeligt, som også er med til at skabe en god akustik og et godt indeklima i hjemmet. Korkbagsiden er med til at give en lækker gangkomfort og har en støjdæmpende effekt. Lad os realisere dit drømmegulv med moderne korkgulve til dit drømmehus.

Indeklima og bæredygtighed

Der er en lang række af fordele med korkgulve og akustikgulve. Det er både blød og varm at gå på og så giver kork desuden en naturlig affjedring, som aflaster både dine led og din ryg. Korkgulve er miljøvenligt og bidrager til et godt indeklima. De gode lydisolerende egenskaber i korkgulve og akustikgulve er med til at sikre, at støj og rumklang mindskes betydeligt.

Korkfliser

Bæredygtigt og komfortabelt naturmateriale. Korkgulvfliser er et slidstærkt og holdbart produkt, som tilfører varme og god akustik til hjemmet. Gulvet har samtidig en isolerende og stødabsorberende effekt.

Linoleum med korkbagside

Linoleum med lydabsorberende bagside af kork er godt for både dig og miljøet, da det er fremstillet af vedvarende og nedbrydelige råvarer. Meget af gulvet er lavet af genbrugsmateriale og er dermed yderst miljøvenlige. Linolie, træmel, kalksten, harpiks og farvepigmenter er med til at gøre dette linoleumsgulv helt unikt. Du kan selv skabe din egen stil med mange forskellige farver og nuancer. Om du vil have det beroligende gulv med enkelte farver eller om du vil kombinere flere forskellige stærke farver. Valget er dit i dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud