JC Gulve

Gummigulve

Gummigulve

Komfortabelt og skridsikkert gummigulv kan anvendes i arealer med stor slidbelastning og hvor der også stilles høje krav til holdbarhed, fleksibilitet og ergonomisk aflastning. Gummigulve bliver ofte anvendt som erhvervsgulve på institutioner, sygehuse og er især den ideelle gulvløsning til lokaler med sport- og fitness. Holdbarhed, fleksibilitet, skridsikkerhed og gangkomfort gør gummigulve til den bedste løsning til de fleste anvendelsesområder med sport- og aktiviteter. Det er yderst vigtigt at finde den rigtige gulvløsning med de rette egenskaber. I flere sportsgrene og aktiviteter er der specifikke krav til gulvet for at mindske skader.

Gummifliser- og fitnessgulve

I fitnesslokaler skal gulvet kunne modstå mange dynamiske påvirkninger og derfor stilles der høje krav til holdbarhed, elasticitet og slidstyrke. Gummifliser er robust og modstandsdygtig overfor håndvægte som bliver smidt på gulvet, hårde stødpåvirkninger og tunge belastninger. Det er samtidig yderst vigtigt med den rigtige skridsikkerhed, så du også mindsker risikoen for led- og muskelskader ved styrketræning. For professionelle idrætsudøvere er det vigtigt med den ideelle gulvløsning under fødderne.

Sportgulve

Multifunktionelle sportsgulve kræver den perfekte balance mellem støddæmpning, skridsikkerhed, elasticitet og æstetik, samtidig med at gulvet skal være praktisk og nemt at vedligeholde. Sportsgulve tilbyder den perfekte løsning til alle elitesportsudøvere. Du kan undgå eller reducere risikoen for sportsskader med den rigtige gulvløsning.

Få et uforpligtende tilbud