JC Gulve

Erhverv

PROFESSIONELLE GULVLØSNINGER

Her hos JC Gulventreprise står vi altid klar til at tilbyde en bred vifte af professionelle gulvløsninger til erhverv. Valget af gulv, tæpper eller andet underlag til kontoret eller virksomheden generelt har nemlig stor betydning for indeklimaet. Søger du en funktionel og samtidig bæredygtig løsning indenfor enten erhvervsgulve, tæppefliser eller linoleum, bidrager vi gerne til både at finde og lægge det rigtige materiale. I samarbejde med vores kunder arbejder vi nemlig for at gøre idé til virkelighed, og vi tilbyder professionel rådgivning både i projektfasen og hele vejen frem mod det færdige resultat.

PROFESSIONELLE ERHVERVSGULVE

Det er vigtigt at vælge kvalitet, når der skal investeres i nye erhvervsgulve til kontorlokaler og virksomheder. Disse omgivelser sætter nemlig specifikke krav til underlaget, der kræver en kombination af særligt slidstærke materialer, praktiske funktioner og godt håndværk. Det får du her hos JC Gulventreprise. Vi garanterer nemlig altid grundigt og omhyggeligt gulvarbejde ned til den mindste detalje. På den måde kan du være sikker på, at alt lige fra materialevalg til lægningen af dit nye gulv eller tæppe bliver udført helt efter planen. Alle erhvervsgulve lægges desuden af erfarne, faglærte gulvlæggere, der sætter en ære i kvaliteten af deres arbejde. Godt håndværk og professionelt gulvarbejde er nemlig altid nøgleord, når vi leverer et produkt til vores kunder. Uanset hvor din virksomhed skal have lagt erhvervsgulve eller -tæpper, hjælper vi naturligvis med at finde den bedste og mest fordelagtige løsning i forhold til jeres behov.

Adresse:

Engvej 9, DK-6600 Vejen

E-mail:

erhverv@jcgulve.dk

Telefon:

+45 29 90 40 23

Tæppefliser til erhverv

Tæppefliser er i mange tilfælde det oplagte valg til erhvervslokaler og kontorer. Ikke nok med at dette alsidige materiale er særdeles slidstærkt, så er det også med til at sænke støjniveauet. Tæppet absorberer nemlig en stor del af den støj, der ellers ville projekteres videre af blanke gulve. På den måde begrænses støj fra både fodtrafik og snak, så flere mennesker kan færdes føre samtaler samtidig – uden at genere hinanden. Tæppefliser kan dermed være med til at sikre det bedste indeklima og optimere arbejdsforholdene for jer og alle jeres medarbejdere. I tillæg til tæppeflisernes mange praktiske egenskaber findes de desuden også i et væld af forskellige farver og mønstre. Uanset om I sigter efter et stilrent og moderne look i jeres virksomhed, eller I ønsker at sprede farve og liv inde i bygningen, så hjælper vi jer med at finde de rigtige tæppefliser. På den måde kan I nyde godt af både et innovativt og moderne udseende på tværs af virksomhedens gulve. Skulle I desuden være så uheldige at ødelægge dele af gulvtæppet, kan de individuelle tæppefliser udskiftes, så vedligeholdelsen kan klares nemt og uden store udskrivninger til nye materialer.

Linoleum

Internt på arbejdspladser vil der typisk være meget trafik frem og tilbage i og mellem kontorerne. Derfor er linoleum en ofte valgt gulvløsning, da dette slidstærke materiale har meget at tilbyde som underlag for en velfungerende arbejdsplads. Den glatte overflade gør det nemlig nemt både at vaske og gengøre gulvene i hele bygningen, samtidig med at linoleum generelt er med til at sikre et bedre indeklima. Ikke nok med at det slidstærke materiale sikrer virksomheden et gulv, der kan holde i mange år, så fås nogle typer linoleum også med lydabsorberende bagsider. På den måde forhindrer gulvbelægningen, at lyden fra fodtrafik, snak m.m. kastes videre rundt i lokalet. Også dette alsidige materiale findes desuden i flere flotte farver, der kan blandes og lægges i kreative mønstre, hvis dette ønskes. Selvom din virksomhed foretrækker et materiale, der er lettere at rengøre sammenlignet med tæpper, begrænses dine muligheder for at skabe flotte design dermed ikke. Tvært imod, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi hjælper jer med at finde den rette farve og stilart og sikrer desuden, at det valgte linoleum bliver lagt tilfredsstillende og efter alle kunstens regler.

Naturligvis bæredygtighed

Står bæredygtighed desuden højt på prioriteringslisten for din virksomhed, så tilbyder vi også en række gulvløsninger med gode miljøegenskaber. Dette sikrer dig muligheden for at tage et miljørigtig valg, som på ingen måde er af ringere kvalitet. Materialer som f.eks. linoleum forbindes nemlig både med bæredygtighed, holdbarhed og høj kvalitet. Hos JC Gulventreprise er vi desuden gået skridtet videre i forhold til bæredygtigheden af dette materiale, da det linoleumsgulv, vi forhandler, består overvejende af genanvendte materialer. Samtidig fremstilles linoleum også af naturlige råvarer som linolie, harpiks, kalk og kork, hvilket er med til at fremme den bæredygtige agenda. Derudover benytter vi også flere leverandører, som gør brug af genanvendelige materialer, der belaster miljøet mindst muligt. For os er fremtiden nemlig vigtig.

RING ELLER SKRIV TIL OS

Du kan også udfylde formularen, hvis vi skal kontakte dig

Jesper Vera Christensen

Jesper Vera Christensen

EN AFTALE ER EN AFTALE!

Hos JC Gulventreprise kan du altid finde råd og vejledning. Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du ønsker tilbud, vejledning eller har et spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via ovenstående oplysninger, eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen her

Så kontakter vi dig hurtigst muligt

Få et uforpligtende tilbud