JC Gulve

Epoxygulve

Epoxy til din garage

Du bestemmer præcis hvilken farve du ønsker. Mulighederne med denne gulvtype er rigtig mange og kan derfor udføres til netop dit behov. Du bestemmer helt selv, om du ønsker en glat eller skridsikker overflade. Årsagen til, at det er et oplagt valg, fordi at epoxy sikrer dig en langtidsholdbar og slidstærk overflade. Epoxy anvendes også til industri- og lagerhaller, netop fordi det har så mange gode egenskaber og fordele. Det foretrukne valg til værkstedet og garagen for mange kunder.

Selvnivellerende epoxy

Selvnivellerende epoxygulve påføres på nye, gamle, revnede eller beskadigede betongulve for at skabe en glat, holdbar og jævn struktur på gulvets overflade. Selvnivellerende epoxygulve kommer i mange forskellige farver, der appellerer til kommercielle, industrielle og boligområder.

Hvad er epoxy?

Primært er epoxy et todelt epoxysystem - en kombination af polymerharpikser og hærder. Når de blandes sammen, reagerer epoxyharpiksen og hærder mod hinanden, hvilket resulterer i en kemisk binding. Den kemiske binding skaber et stift plastmateriale, der er holdbart og modstandsdygtigt.

Designgulve til din bolig

New York’er gulv er et cementbaseret gulv, der eventuelt kan indfarves. Designgulve bidrager til den rå og moderne stil i netop dit hjem, hvor det er med til at give et flot og enestående udtryk af det industrielle. Overfladen forsegles med transparent topcoating i enten mat eller blank, efter dit ønske.

Få et uforpligtende tilbud